Gå til tekst
Søk
Handlevogn
B&B Økologisk pelspleie hos WePet

B&B's Økologiske Pleieprodukter finnes nå hos WePet

Velkommen til WePet – I dag står vi ved et spennende veiskille i vår reise, stolte over å kunne presentere vår utvidede kolleksjon av økologiske pleieprodukter fra B&B. Dette utvalget representerer ikke bare vår forpliktelse til toppkvalitets omsorg for dine firbente venner, men også vår dedikasjon til miljøet.

 B&B Gitte & Ann

Historien bak B&B Groomers

For 25 år siden startet B&B Groomers sin reise som hundefrisører. De oppdaget raskt at vanlige sjampoer med sterke parfymer og syntetiske stoffer førte til hudirritasjoner som kløe og tørrhet. Drevet av et ønske om å finne en løsning, utviklet de for 10 år siden en spesiallaget økologisk aloe vera-sjampo. Denne sjampoen var starten på en ny æra for B&B Groomers, som utvidet fra å være hundefrisører til å lansere en hel serie av økologiske kjæledyrpleieprodukter.

Aloe Vera

Hvorfor Velge B&B Økologiske Pleieprodukter?

Våre økologiske pleieprodukter står for bærekraftig pleie. Vi tror på at omsorg for kjæledyrene også betyr omsorg for planeten vår. Våre produkter, rike på naturlige ingredienser, tilbyr skånsom pleie og næring for kjæledyrenes pels og hud, samtidig som de reduserer miljøbelastningen.

Vårt utvalg av økologiske pleieprodukter for kjæledyr er nøye utvalgt for å tilby det beste for din firbente venn. La oss ta en nærmere titt:

  • Økologisk Shampo og Balsam: Beriket med naturlige ingredienser som aloe vera, gir disse produktene kjæledyrets pels en luksuriøs og nærende behandling, samtidig som de er skånsomme mot huden.
  • Potevoks: Vår økologiske potevoks er spesielt utviklet for å pleie og beskytte poteputene mot tørrhet og sprekker, noe som er essensielt for et aktivt kjæledyr.
  • Sakser og Trimmekniver: Disse høykvalitets redskapene er designet for å gjøre pelsstell til en enkel og stressfri opplevelse, både for deg og kjæledyret ditt.
  • Børster og Kammer: Utvalgte for å holde pelsen silkemyk og flokefri, våre børster og kammer er skånsomme og effektive.

Disse nøye utvalgte produktene symboliserer vår forpliktelse til bærekraftig og omsorgsfull kjæledyrpleie. Utforsk vårt utvalg og opplev forskjellen med økologisk pleie.

B&B Børster

Garantert Kvalitet

B&B Groomers er forpliktet til økologisk kjæledyrpleie, og dette engasjementet reflekteres i hvert eneste produkt de tilbyr. Deres håndlagde produkter er fri for skadelige kjemikalier, noe som gir deg som kjæledyrseier tryggheten ved å vite at du velger det beste for din firbente venn. Opplev gleden og tryggheten ved å pleie kjæledyret ditt med produkter som er laget med omtanke og kvalitet.

Legg igjen en kommentar

Feil Navn Kreves
Feil
Feil Kommentar Kreves

Åpner ekstern nettside. Alle felt må fylles ut.