Gå til tekst
Søk
Handlevogn
Kosttilskudd for Hunder: En Veiledning fra WePet

Kosttilskudd for Hunder: En Veiledning fra WePet

Velkommen til en verden av helse og velvære for våre firbente venner! Hos WePet vet vi at helsen til våre kjæledyr er like viktig som vår egen. Derfor er vi stolte av å tilby et utvalg av nøye utvalgte kosttilskudd som fremmer sunnhet og vitalitet hos våre kjære hunder. I dette innlegget vil vi dykke dypere inn i de unike fordelene med våre topp tre kosttilskudd: MASTERPET Pels og Hudkur, ESSENTIAL THE MOBILITY BLEND, og ESSENTIAL THE OMEGA 3 OIL.

MASTERPET Pels og Hudkur: Nøkkelen til en Skinnende Pels og Sunn Hud

Å ta vare på kjæledyrets pels og hud er avgjørende for deres generelle helse og trivsel. MASTERPET Pels og Hudkur, et av våre flaggskipprodukter, er utviklet spesifikt for å nære og beskytte våre kjæledyrs hud og pels. Dette økologiske tilskuddet er rikt på naturlige ingredienser som tistelolje og E-vitamin, som er kjent for sine helsefremmende egenskaper.

Hvorfor Velge MASTERPET Pels og Hudkur?

 • Skinnende Pels: Med regelmessig bruk, vil du se en merkbar forskjell i kjæledyrets pels. Den blir skinnende og ser sunn ut, noe som er et tydelig tegn på god helse.
 • Styrket Immunforsvar: En sterk og sunn hud er den første forsvarslinjen mot ytre irritasjoner. MASTERPET bidrar til å styrke denne beskyttelsen.
 • Fruktbarhet og Velvære: I tillegg til estetiske fordeler, bidrar ingrediensene i dette tilskuddet til kjæledyrets generelle velvære og fruktbarhet.

Bruksanvisning

For å oppnå optimale resultater, anbefales det å servere 0,5 ml per kg kroppsvekt daglig. Dette tilskuddet er utformet for å være smak- og luktfritt, noe som gjør det enkelt å integrere i kjæledyrets daglige kosthold.

 

ESSENTIAL THE MOBILITY BLEND: Støtte for Hunden din sin Mobilitet

Mobilitet og leddhelse er avgjørende for et lykkelig og aktivt liv for hunden din. ESSENTIAL THE MOBILITY BLEND er utviklet for å støtte nettopp dette. Med ingredienser som kollagen, MSM og C-vitamin, er dette tilskuddet en viktig del av et forebyggende helseprogram for hundens ledd og generelle mobilitet.

Viktigheten av Mobilitetsstøtte

 • Kollagen og Leddhelse: Kollagen, en hovedingrediens i MOBILITY BLEND, spiller en viktig rolle i å opprettholde styrken og fleksibiliteten i leddene.
 • MSM for Smertelindring: Metylsulfonylmetan (MSM) er kjent for sine betennelsesdempende egenskaper, som kan lindre leddsmerter og forbedre bevegeligheten.
 • C-Vitamin for Kollagenproduksjon: C-vitamin støtter normal dannelse og funksjon av kollagen, som er essensielt for leddenes helse.

Enkel å Servere

ESSENTIAL THE MOBILITY BLEND anbefales å serveres én gang daglig som et supplement til et balansert kosthold. Med praktiske størrelser på 500 ml og 1000 ml, er dette tilskuddet enkelt å inkludere i din hunds daglige rutine.

 

ESSENTIAL THE OMEGA 3 OIL: En Naturlig Kilde til Omega-3 for Hunden din

Når det kommer til kjæledyrets helse, er omega-3-fettsyrer et essensielt næringsstoff, og ESSENTIAL THE OMEGA 3 OIL tilbyr nettopp dette. Laget av 100% laks, dette tilskuddet er en rik kilde til omega-3, og kan bidra til alt fra hjertehelse til en skinnende pels.

Fordelene med Omega-3

 • Hjerte- og Leddhelse: Omega-3-fettsyrer, inkludert EPA og DHA, er kjent for sine hjerte-vennlige egenskaper og for å støtte leddhelsen.
 • Fremmer Sunn Pels: Regelmessig tilførsel av omega-3 kan forbedre hundens pels, og gjøre den mer skinnende og sunn.
 • Smaksforsterker for Kresne Spisere: I tillegg til helsefordelene, kan dette tilskuddet også brukes som en smaksforsterker for hunder som er kresne med maten sin.

Fôringsveiledning

ESSENTIAL THE OMEGA 3 OIL kan serveres i doser på 5 ml per 10 kg kroppsvekt. Med størrelser på både 500 ml og 1000 ml, er dette et praktisk tilskudd for hunder i alle størrelser.

Forskjellen på de tre kosttilskuddene

 1. MASTERPET Pels og Hudkur:

  • Formål: Dette tilskuddet er designet for å forbedre helsen til hundens pels og hud.
  • Hovedingredienser: Tistelolje og E-vitamin.
  • Fordeler: Bidrar til en skinnende og sunn pels, styrker immunforsvaret, og forbedrer generell fruktbarhet og velvære.
  • Anvendelse: Anbefalt daglig dose er 0,5 ml per kg kroppsvekt.
 2. ESSENTIAL THE MOBILITY BLEND:

  • Formål: Dette tilskuddet er utviklet for å støtte mobilitet og leddhelse hos hunder.
  • Hovedingredienser: Kollagen (fiskeprotein, hydrolysert), Metylsulfonylmetan (MSM), C-vitamin, samt andre ingredienser som Djevelklo og Ingefærekstrakt.
  • Fordeler: Forbedrer leddenes styrke og fleksibilitet, lindrer leddsmerter og forbedrer bevegeligheten, og støtter produksjonen av kollagen.
  • Anvendelse: Anbefales å serveres én gang daglig som supplement til et balansert kosthold.
 3. ESSENTIAL THE OMEGA 3 OIL:

  • Formål: Dette tilskuddet er en rik kilde til omega-3-fettsyrer, hentet fra laks, og er beregnet på å forbedre hundens generelle helse.
  • Hovedingredienser: 100% laks.
  • Fordeler: Støtter hjerte- og leddhelse, forbedrer tilstanden til pelsen, og kan fungere som en smaksforsterker for kresne spisere.
  • Anvendelse: Serveres i doser av 5 ml per 10 kg kroppsvekt.

Sammenfattet, mens MASTERPET Pels og Hudkur fokuserer på hud- og pelspleie, er ESSENTIAL THE MOBILITY BLEND rettet mot leddhelse og mobilitet, og ESSENTIAL THE OMEGA 3 OIL tilbyr generelle helsefordeler gjennom omega-3-fettsyrer. Alle disse tilskuddene tilbyr ulike spesifikke fordeler som kan bidra til en forbedret livskvalitet for hunder.

 

Legg igjen en kommentar

Feil Navn Kreves
Feil
Feil Kommentar Kreves

Åpner ekstern nettside. Alle felt må fylles ut.