Gå til tekst
Søk
Handlevogn
Tørr pote 5 tips for potepleie

Har hunden din tørre poter? Her er 5 tips for potepleie!

I løpet av høsten og vinteren blir hundens poter utsatt for ytre påkjenninger som grus, fuktighet og veisalt, noe som kan føre til tørre og sprukne poter samt fukt-eksem.

 

Ved å følge disse fem enkle tipsene kan du holde hundens poter myke og friske:

  1. Hold en håndduk lett tilgjengelig i gangen for å raskt kunne tørke hundens poter og potesåler etter hver tur. Dette fjerner skitt, grus og veisalt, og minimerer risikoen for fukt-eksem og soppdannelse.

  2. Vask potene nøye ved vanskelig smuss, som ikke lett lar seg tørke av med en håndduk. Bruk sjampo og balsam, skyll godt og tørk deretter potene helt tørre, husk også å tørke mellom potesålene.

  3. Smør inn potesålene med potesalve for å pleie allerede tørre potesåler, eller for å forebygge dannelse av tørrsprekker. 

  4. La potesalven virke en stund før du går ut, slik at den trekker godt inn i huden. Det er også fint å smøre potesålene etter siste kveldstur.

  5. Hold pelsen kort rundt potene og mellom potesålene for hunder med lengre pels, for å unngå at snø, grus og smuss setter seg fast (noe som kan være smertefullt og ubehagelig for hunden). Dette reduserer også risikoen for fukt-eksem og sopp mellom potesålene.

Anbefalte produkter fra Wepet for ytterligere potepleie:

  • B&B Potevoks Deluxe: Dette er ikke bare en vanlig potevoks. Takket være dens innhold av dansk bivoks og ravpulver, tilbyr denne luksuriøse potevoksen langvarig pleie og beskyttelse, samtidig som den lar huden puste fritt. Den praktiske størrelsen på 17 ml gjør den enkel å ta med og bruke hvor som helst.

  • Masterpet Økologisk Hundekrem: Spesielt utviklet for hunder med tørr eller hard hud. Denne kremen inneholder olivenolje, bivoks og ringblomsttinktur, samt eteriske oljer av lavendel og blå kamomille, som gir rikelig med næring og fuktighet. Perfekt for å mykgjøre poter, snuter og andre tørre områder.

Ved å følge disse tipsene og bruke de riktige produktene fra Wepet, kan du hjelpe hunden din med å ha sunne og komfortable poter hele året.

Legg igjen en kommentar

Feil Navn Kreves
Feil
Feil Kommentar Kreves

Åpner ekstern nettside. Alle felt må fylles ut.