Gå til tekst
Søk
Handlevogn
Maksimer komfort og sikkerhet med justerbart Hundekobbel fra Denjo Dogs

Maksimer komfort og sikkerhet med justerbart Hundekobbel fra Denjo Dogs

 

Å velge riktig utstyr for din firbente venn er avgjørende for deres velvære og din egen bekvemmelighet. Når det kommer til turer og trening, er et justerbart hundekobbel fra Denjo Dogs et uunnværlig verktøy. Et justerbart hundekobbel har kroker i hver ende for å kunne tilpasses ulike situasjoner. Her lister vi opp noen fordeler med å bruke et justerbart kobbel, også kalt multikobbel.

Tilpassbar lengde for varierte situasjoner

Et justerbart kobbel gir deg fleksibilitet i ulike situasjoner. Enten du går på et smalt fortau, utforsker parken eller trener lydighets kommandoer, kan du enkelt justere lengden på kobbelet for å tilpasse deg situasjonen. Dette gjør det enklere å håndtere hunden din og gir den muligheten til å utforske omgivelsene på en trygg måte.

Du justerer enkelt kobbelet ved å feste en av krokene i en av ringene som sitter langs kobbelet. Denne funksjonen med to kroker er også perfekt ved restaurant besøk eller andre situasjoner der din firbente venn skal sitte og vente på et sted. Da kan du enkelt feste kobbelet rundt et bord eller en stolpe med hjelp av krokene. Enklere og tryggere enn å slå en knute.

Bedre kontroll og sikkerhet

Ved å kunne tilpasse lengden på kobbelet kan du holde hunden nærmere når det trengs, noe som er spesielt viktig i områder med mye trafikk eller andre potensielle farer. På den annen side kan du gi hunden mer frihet til å utforske når dere er på steder hvor det er trygt å gjøre det, som for eksempel under en skogstur. Samtidig er ikke hunden for langt unna deg eller kan snurre seg inn i noe, noe som ellers lett kan skje ved bruk av fleksikobbel. Et justerbart kobbel gir både deg og hunden en økt følelse av trygghet under deres eventyr.

Handsfree for optimal komfort og bekvemmelighet

Ikke altfor sjelden trenger man et par ekstra hender når man er ute og går med hunden sin. Noen ganger er det pakker som skal bæres hjem. Andre dager er det handleposer, og noen ganger må man holde to små barn i hver sin hånd. Ved å feste det justerbare kobbelet på tvers av kroppen eller rundt midjen får du enkelt begge hendene fri samtidig som du holder hunden nær deg og ikke risikerer å miste kontrollen.

Et kobbel til to hunder

Har du to hunder? I så fall kan dere enkelt bruke kun ett kobbel ved å velge et justerbart kobbel med en krok i hver ende. Det justerbare kobbelet er designet slik at en løkke dannes hvis du velger å feste hver krok i et hundehalsbånd. Kobbelet blir da et kortere bykobbel med kun ett håndtak for å holde begge hundene koblet.

Stil og kvalitet

Utover de praktiske fordelene er Denjo Dogs justerbare kobbel også stilrene og laget av høy kvalitet. Du kan velge blant ulike farger og materialer for å matche din egen stil og behov.

Sjekk ut våre Kobbel Halsbånd og Seler

 

Legg igjen en kommentar

Feil Navn Kreves
Feil
Feil Kommentar Kreves

Åpner ekstern nettside. Alle felt må fylles ut.