Gå til tekst
Søk
Handlevogn
Denjo Dogs  Torekov hundekobbel og halsbånd

Denjo Dogs hos Wepet - Ny Leverandør av Bærekraftige Hundeprodukter

Denjo Dogs hos Wepet: Mer enn bare hundeprodukter - en visjon om bærekraft og stil

Denjo Dogs, etablert i 2017 med mottoet "DOGS ARE FAMILY", har nylig blitt en del av Wepets utvalg som en ny leverandør. Denne integrasjonen av Denjo Dogs' produkter i Wepets nettbutikk representerer en felles forpliktelse til bærekraft, kvalitet og design. Med et tydelig fokus på funksjonalitet, holdbarhet og miljøansvarlighet, tilbyr Denjo Dogs et unikt utvalg av produkter som er både attraktive og praktiske, perfekt i tråd med Wepets egne verdier.

 

Historien bak Denjo Dogs

Initiativet til å grunnlegge Denjo Dogs kom fra Victoria, medgrunnlegger og CEO, da hun selv opplevde utfordringer med å finne høykvalitets, estetisk tiltalende hundeprodukter. Lanseringen av nettbutikken i 2017, i samarbeid med forretningspartner Robin, markerte starten på en ny æra for stilbevisste og miljøorienterte hundeeiere.

Miljøvennlig tilnærming

Med bærekraft som et av sine kjerneprinsipper, tar Denjo Dogs nøye hensyn til alt fra materialvalg til produktproduksjon. Ved å produsere i Europa sikrer de kortere transportveier, bedre oversikt over produksjonsforhold, og betydelige reduksjoner i CO2-utslipp. Vegetabilsk garvet læder og resirkulerte materialer er bare noen av de miljøvennlige valgene de gjør.

Innovasjon og kundetilnærming

Denjo Dogs legger stor vekt på teknologi og kundeservice, tilbyr direktesending av produkter fra produksjon til forhandler, og bruker digitale returløsninger for å minimere papirbruk og ressursforbruk.

En estetisk og etisk visjon

Produktene fra Denjo Dogs er designet for å vare og for å møte både hundens og eierens behov uten å gå på akkord med estetikk eller bærekraft. Deres tidløse design og høye kvalitet reflekterer en dypere forståelse av moderne hundeeieres ønsker og behov.

Som ny leverandør hos Wepet, sikrer Denjo Dogs at hundeeiere kan velge produkter som er trygge, holdbare og fremstilt på en etisk måte, med tanke på både våre kjæledyr og vår planet.

Legg igjen en kommentar

Feil Navn Kreves
Feil
Feil Kommentar Kreves

Åpner ekstern nettside. Alle felt må fylles ut.