Gå til tekst
Søk
Handlevogn
Denjo Dogs Hundematskål fra Mateus – Håndlaget og Unik Keramikk

Denjo Dogs Hundematskål fra Mateus – Håndlaget og Unik Keramikk

Leter du etter en hundematskål som kombinerer stil, kvalitet og funksjonalitet? Da er hundmatskålen fra Denjo Dogs, i samarbeid med Mateus, det perfekte valget. Mateus er kjent for sitt trendy og tidløse porselen, og denne skålen er intet unntak. Håndlaget i Portugal, er hver skål unik og laget med den største omhu.

Håndlaget og Unik

Denjo Dogs og Mateus har skapt en mesterverk hvor hver skål er tilvirket og malt for hånd i Portugal. Dette håndverksarbeidet sikrer at hver skål ikke bare er funksjonell, men også et kunstverk i seg selv. Bredden på den malte kanten kan variere, noe som gir hver skål sin egen unike karakter.

Materialer og Design

Laget av stengods med en glaserad innside, er denne skålen designet for å gi den beste matopplevelsen til din hund. Den glaserte innsiden gjør det enkelt å rengjøre skålen, enten du velger å vaske den for hånd eller i oppvaskmaskinen. Den er like egnet for både mat og vann, noe som gjør den til et allsidig tillegg til ditt hundeutstyr.

Internasjonale Sikkerhetsstandarder

Hundmatskålen oppfyller internasjonale sikkerhetsstandarder for matporselen, noe som gir deg trygghet for at din hunds helsemessige behov blir ivaretatt. Den er stabil, men hvis din hund ofte flytter på skålen når den spiser, anbefaler vi å sette møbeltassar under skålen for ekstra stabilitet.

 

Oppdag Mateus' Kunstverk

Mateus er kjent for sitt høykvalitets håndverk og elegante design. For mer informasjon om Mateus og deres kjente keramikkproduksjon, kan du besøke deres nettside her. Mateus’ produkter er unike, håndlagde og tidløse, noe som gjør dem til den perfekte partneren for Denjo Dogs i skapelsen av denne unike hundmatskålen.

 

Se våre hundeskåler her

 

Konklusjon

Denjo Dogs og Mateus har virkelig truffet blink med denne hundematskålen. Den kombinerer stil og funksjonalitet på en måte som gjør den uunnværlig for enhver hundeeier. Gi hunden din en matopplevelse utenom det vanlige med denne vakre og praktiske skålen.