Gå til tekst
Søk
Handlevogn
4 Smarte måter å bruke et justerbart multikobbel på

4 Smarte måter å bruke et justerbart multikobbel på

Hva er et multikobbel?

Et multikobbel er et allsidig hundekobbel som har kroker i begge ender. Den ene kroken festes til hundens halsbånd eller sele, mens den andre kroken festes i en av de små metallringene langs kobbelet. Dette gir deg muligheten til å justere lengden på kobbelet og bære det på forskjellige måter, som tvers over kroppen eller rundt midjen.

Slik fungerer et multikobbel (justerbart kobbel)

Ved å kunne justere lengden og bære kobbelet på ulike måter, gir et multikobbel deg fleksibilitet i forskjellige situasjoner. La oss se nærmere på fire spesifikke tilfeller hvor et multikobbel kan være spesielt nyttig.

1. Byvandringer

Når du er ute på byvandringer med mye liv og røre rundt deg, kan du justere kobbelet til en kortere lengde. Dette gir deg bedre kontroll over hunden og holder den nær deg. Perfekt for travle gater og områder med mye trafikk.

2. Skogsturer

På skogsturer eller andre steder hvor du vil at hunden skal få mer frihet til å snuse og utforske, kan du forlenge kobbelet til full lengde. Dette gir hunden mer plass til å bevege seg mens du fortsatt har kontroll.

3. Hendene fri

Når du trenger hendene fri, for eksempel når du bærer handleposer, vesker, eller går med barnevogn, kan du justere og bære kobbelet tvers over kroppen. Dette gir deg frihet til å gjøre andre ting mens du fortsatt holder hunden i bånd.

4. På kafé eller restaurant

På en kafé eller restaurant kan du feste kobbelet rundt midjen for å ha hendene fri samtidig som hunden er sikret. Dette er perfekt for å nyte en kopp kaffe uten å bekymre deg for at hunden skal løpe avgårde.

Oppsummering

Et multikobbel er et utrolig nyttig verktøy for hundeeiere. Det gir deg muligheten til å justere lengden og bære kobbelet på forskjellige måter, noe som gjør det ideelt for en rekke situasjoner. Enten du er i byen, ute i naturen, trenger hendene fri, eller bare vil slappe av på en kafé, kan et multikobbel være det perfekte valget for deg og din hund.

Se våre Justerbare kobbel fra Denjo Dogs. 

Har du noen gang prøvd et multikobbel? Hva er dine erfaringer? Del gjerne dine tanker.